Mindig kreatív dolgokkal foglalkoztam, ezért választottam a grafikus pályát hivatásomnak. Közel 20 éve ültem le először a Photoshop elé, és azóta sem sikerült elszakadnom a monitoromtól. Mivel vonzott a marketing világa főiskolai éveim alatt ennek a tudásnak a megszerzését tűztem ki célul. Úgy éreztem, hogy ez a két terület remekül kiegészíti egymást, hiszen egy grafikai munkának nem csak szépnek, de a hétköznapok során használhatónak és eladhatónak kell lennie.
Szakterületem az arculattervezés és a webdesign, de marketing szemléletemnek köszönhetően, ha módomban áll szívesen veszek részt a márkaépítés további folyamataiban. 
Véleményem szerint egy brand akkor működik igazán, ha minden szinten egységet mutat. Egy weboldal akkor jó, ha a szépségen túl, könnyen használható. Ügyfeleim hálásak azért, hogy projektjeiket és cégüket úgy kezelem, mintha csak a sajátom lenne.
Arculattervezés: Egy logónak egyediséget, minőséget és megbízhatóságot kell sugallnia 
a vevők  számára. Egy komplett arculat akkor sikeres, ha könnyen megjegyezhető, 
és sokoldalúan használható a hétköznapok során. Ezen felül tükröznie kell 
a cég mentalitását, és mondanivalóját. 

UX/UI: Egy weboldalnak nem csupán szépnek, hanem első sorban könnyen  használhatónak kell lennie. Már a legelső lépésektől az esztétikán túl figyelembe kell venni 
és fel kell mérni azt, hogy a majdani felhasználók hogyan és mire fogják használni az oldalt. 
Egy jól felépített weboldal rengeteg új ügyfelet hozhat, és sokkal tovább életképes marad 
egy átgondolatlan weboldallal szemben.

Grafikai tervezés: Egy hatásos grafika kiemel a tömegből. A tervezés során mindig próbálunk valami egyedit és újat létrehozni, legyen szó egy plakátról, vagy egy komplett kiállítási standról.
Back to Top